Theys moet AS Nancy uit het slop trekken: Bang voor dinosaurus

Theys moet AS Nancy uit het slop trekken: "Bang voor dinosaurus"

1 juli - 14:16
1

Thorsten Theys (42) is sinds enkele weken algemeen directeur van AS Nancy. Hij combineert die job met die van COO van KV Oostende. Theys beseft dat hij veel werk heeft om zusterclub Nancy uit het slop te trekken. 

"Leven als god in Frankrijk zit er niet in, maar het is wel een leuke uitdaging", benadrukt Theys bij Het Nieuwsblad. "Stel dat PSG mij zou vragen om zakelijk het een en het ander te bekijken, zou ik dat niet zo uitdagend vinden. Alles zal daar wel goed verlopen. Nancy is wel een uitdaging."

Theys ziet een totaal gebrek aan structuur en organisatie bij de derdeklasser. "Ik heb hier de afgelopen vier weken al een paar keer hetzelfde mopje gemaakt: dat ik bang ben om in het stadion rond te lopen omdat ik denk dat ik een dinosaurus ga tegenkomen. De laatste achttien maanden is er vooral afgewacht. De ramen zijn hier twee jaar niet gewassen omdat er geen geld voor was en hier zijn zelfs mensen die hun eigen printer hadden gekocht om toch iets te kunnen afdrukken."

Sinds de komst van Theys is er wel een kapitaalsverhoging doorgevoerd, waardoor AS Nancy een licentie heeft voor komend seizoen. Nancy eindigde vorig seizoen op de laatste plaats in de Ligue 2.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie