Daar zijn de nieuwe shirts van Antwerp, The Great Old in traditioneel rood en wit

Daar zijn de nieuwe shirts van Antwerp, The Great Old in traditioneel rood en wit

01-07-2022 12:57
15

Royal Antwerp FC heeft vrijdag zijn nieuwe shirts voor het seizoen 2022 – 2023 voorgesteld. The Great Old houdt vast aan traditie en zal aankomend seizoen weer gewoon in het wit en rood te zien zijn.

Dat de shirts van Antwerp nu pas worden voorgesteld, heeft te maken met de nieuwe shirtsponsor van de club. Vrijdag kondigde Antwerp aan dat BetFIRST een nieuwe hoofdsponsor wordt. Het online gokkantoor prijkt ook op de nieuwe shirts en vervangt Ghelamco. Het bedrijf van sterke man Paul Gheysens blijft natuurlijk wel aan Antwerp verbonden.

Bij het voorstellen van de nieuwe shirts lanceerde Antwerp ook de communitywerking Antwerp First. 'RAFC streeft naar inclusie van alle supporters en liefhebbers van de sport. Een aanzienlijk deel van de sponsorinkomsten zal dan ook worden ingezet om onze Rood-Witte community verder te ontwikkelen. Verschillende maatschappelijke projecten zijn opgebouwd rond de pijlers diversiteit, vitaliteit, duurzaamheid, mobiliteit & opleiding. De naam Antwerp First zal komende seizoenen onder andere te zien zijn op de wedstrijdshirts om zo het project de nodige visibiliteit te geven', klinkt het bij Antwerp.