Antwerp vindt nieuwe hoofdsponsor, goksite vervangt Ghelamco op shirts

Antwerp vindt nieuwe hoofdsponsor, goksite vervangt Ghelamco op shirts

01-07-2022 12:43
51

Royal Antwerp FC heeft een nieuwe hoofdsponsor weten te strikken. Met onmiddellijke ingang gaat The Great Old in zee met BetFIRST. De firma, die gespecialiseerd is in online wedden, zal vanaf dit seizoen ook op de shirts van Antwerp prijken.

Antwerp laat weten dat BetFIRST als shirtsponsor één van de belangrijkste partners wordt. Antwerp gaat met zijn nieuwe partner in zee voor vijf jaar. 'Het geeft de club de mogelijkheid om verder door te groeien als Belgische topclub op zowel sportief als maatschappelijk vlak', stelt Antwerp. 

“We zijn enorm trots dat we met betFIRST één van de grootste sponsordeals uit de geschiedenis van de club hebben kunnen realiseren. Samen met de familie Gheysens en Ghelamco zal betFIRST de ontwikkeling van Royal Antwerp FC verderzetten om zo onze ambities waar te maken. Dit is een nieuwe mijlpaal in de snelle ontwikkeling van Stamnummer 1. We zijn enthousiast om onze Rood-Witte community kennis te laten maken met de verschillende aspecten van dit unieke partnership.”, aldus Dirk Van Oekelen, Chief Operations Officer van RAFC.

Wat met Ghelamco?
De voorbije seizoenen stond het logo van vastgoedontwikkelaar Ghelamco prominent vooraan op de shirts van Antwerp. Daar komt dus nu verandering in. 'Het bedrijf van voorzitter Paul Gheysens blijft onlosmakelijk verbonden met de club en zal mee verder bouwen aan de ontwikkeling van The Great Old', laat Antwerp weten.