OFFICIEEL: Genk vindt nu ook driejarige overeenkomst met andere hoofdsponsor

OFFICIEEL: Genk vindt nu ook driejarige overeenkomst met andere hoofdsponsor

01-07-2022 11:11
2

KRC Genk heeft er op commercieel vlak een uitstekende week opzitten. Dinsdag bracht de club naar buiten dat het haar sponsorovereenkomst met Beobank voor drie jaar verlengd heeft, deze vrijdag komt daar een andere trouwe partner bij. Ook met Carglass zijn de onderhandelingen tot een goed einde gebracht.

Met gepaste trots maakt Genk bekend dat het de komende drie jaar nog steeds kan rekenen op het sponsorgeld van Carglass. In ruil krijgt het bedrijf, gespecialiseerd in het vervangen van autoruiten, de nodige zichtbaarheid. Nieuw is dat het zich nu ook verbindt aan KRC Genk eSports. Aangezien het hoofdkantoor zich in Hasselt bevindt, valt de link tussen beide parnters niet ver te zoeken.

Genk en Carglass kunnen het overigens al bijzonder lang goed met elkaar vinden. In het seizoen 2002-2003 sprong de glazenexpert aan boord, toen het voor het eerst op de uitrusting van de Limburgers verscheen. In 2025, wanneer de gloednieuwe verbintenis verstrijkt, zal het dus 23 jaar met Genk verbonden zijn. Dat betekent ook dat het komende seizoen in het teken staat van het twintigjarige jubileum tussen beiden.