Kompany kijkt dan toch naar Anderlecht om Burnley te versterken: 'Twee spelers'

Kompany kijkt dan toch naar Anderlecht om Burnley te versterken: 'Twee spelers'

01-07-2022 10:54
4

RSC Anderlecht moet dan toch uitkijken voor ex-trainer Vincent Kompany. Op zijn persvoorstelling bij Burnley FC beweerde die bij hoog en bij laag dat hij er niet op uit was om spelers weg te plukken uit Brussel, om zijn grote liefde niet te destabiliseren. Volgens lokale media heeft Kompany nu alsnog een (dubbel) lijntje uitgeworpen.

Dat de kersverse manager van Burnley er Josh Cullen graag zou bij hebben, was eerder al duidelijk geworden. Kompany haalde de Britse middenvelder destijds ook hoogstpersoonlijk naar het Lotto Park. Bij Anderlecht was hij steevast één van de eersten op het wedstrijdblad. Nu zou Kompany hem graag naar Burnley loodsen, al ligt ook ex-club West Ham United blijkbaar op de loer.

Naast Cullen duikt er volgens Burnley Express intussen een tweede, verrassendere naam op op het wensenlijstje van Burnley's hoofdcoach: Enock Agyei. De zeventienjarige aanvaller moet zijn eerste minuten voor de hoofdmacht van paars-wit nog maken, maar liet zijn enorme potentieel al uitvoerig bewonderen bij de jeugdreeksen. Zo was Agyei op het afgelopen EK U17 in Israël nog goed voor drie doelpunten in vijf wedstrijden voor de Jonge Duivels. Ook op Neerpede staat hij te boek als een groot talent.