'Vinicius haalt neus op voor Club Brugge, Nielsen blijft wel een mogelijkheid'

'Vinicius haalt neus op voor Club Brugge, Nielsen blijft wel een mogelijkheid'

1 juli - 10:38 Laatste update: 11:10
54

Club Brugge schuimt de transfermarkt af op zoek naar versterking. Vooral centraal op het middenveld zouden Carl Hoefkens en co er graag nog een rots in de branding bij hebben. Die zoektocht loopt echter moeilijker dan verwacht, omdat de dossiers rond Casper Nielsen en Vinicius Souza helemaal vast zitten.

Gazet van Antwerpen komt met een update over het middenveldvraagstuk van Club. Eén van de gegeerde pionnen is Nielsen, revelatie bij Union Saint-Gilloise, maar zijn huidige club weigert voorlopig mee te werken. Hoewel de Deen voor Blauw-Zwart zeker nog steeds een optie is, lijkt het er steeds meer op dat de vicekampioen enkel bereid is aan een buitenlandse club te verkopen. Donderdag kwam daar dan nog eens het nieuws bij dat KAA Gent een overeenkomst gesloten zou hebben met Les Unionistes.

Naast Nielsen waart ook de naam van Vinicius al even rond op Jan Breydel. De controleur was een ware revelatie bij KV Mechelen, maar maakt deel uit van de City Football Group. Club Brugge lijkt niet te moeten hopen op een uitleenbeurt of definitieve overname, want Vinicius heeft zijn zinnen gezet op een buitenlandse onderneming. Naar verluidt zou hij binnenkort zijn keuze bekend maken.

Tot slot heeft GvA ook uitgaand transfernieuws te melden. Ibrahima Breze Fofana staat immers op het punt om Club te verlaten. De nu negentienjarige Guineeër kwam twee jaar geleden toe in Brugge, maar kon zich er nooit doorzetten. Zelfs bij Club NXT liep het niet van een leien dakje. Fofana werkt nu een testperiode af bij het Zweedse IFK Värnamo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie