'Martinez kan Ajax gaan verlaten, Nederlanders willen 50 miljoen euro'

'Martinez kan Ajax gaan verlaten, Nederlanders willen 50 miljoen euro'

30 juni - 20:16
0

Lisandro Martinez staat op het punt om Ajax te verlaten. De Argentijnse verdediger kan naar Engeland verhuizen, waar hij wordt gelinkt aan Arsenal en Manchester United. Volgens De Telegraaf zal Ajax ook 'écht gaan cashen'.

Ajax heeft al twee aanbiedingen van Arsenal afgewezen en verlangt tussen de veertig en vijftig miljoen euro voor Martínez. Erik ten Hag wil zich met United ook mengen in de strijd om de linkerverdediger, al ligt er nog geen bod uit Manchester op tafel. "Martínez staat heel hoog op het verlanglijstje van Erik ten Hag", weet Marcel van der Kraan, chef Telesport bij de ochtendkrant.

"Dus ik verwacht de komende 24 tot 48 uur grote ontwikkelingen. Martínez zal zijn hoop ook gevestigd hebben op United", vervolgt hij. Aangezien een bod van veertig miljoen euro onlangs is afgewezen door Ajax, verwacht Van der Kraan spoedig vuurwerk. "Als Arsenal er nog een keer overheen gaat, zal Ajax écht flink cashen. Dan gaan ze richting de 45 of 50 miljoen. Dat is het voordeel als twee clubs bieden, dan gaat het ineens omhoog."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie