OFFICIEEL: Persyn (ex-Club Brugge) gaat geluk beproeven in Nederland

OFFICIEEL: Persyn (ex-Club Brugge) gaat geluk beproeven in Nederland

30 juni - 19:45 Laatste update: 30 juni - 19:45
0

Voor Tibo Persyn is er dan toch een oplossing gevonden. De flankspeler verlaat Internazionale opnieuw en trekt naar Nederland, waar hij wordt uitgeleend aan FC Eindhoven.

Met dat nieuws komt men bij Het Nieuwsblad naar buiten. Persyn werd afgelopen seizoen verhuurd aan Club Brugge en KVC Westerlo, maar kon bij beide clubs toch niet helemaal doorbreken. Nu wordt hij opnieuw uitgeleend, maar aan het Nederlandse FC Eindhoven.

De club wist ook een aankoopoptie te voorzien in het huurcontract en kan hem bij goede prestaties dan ook definitief overnemen. Voor de inmiddels twintigjarige Persyn wordt het een belangrijk seizoen om dan toch definitief te kunnen doorbreken als profspeler.

Afgelopen seizoen kwam hij twee keer uit voor Club Brugge (één doelpunt) en vier keer voor KVC Westerlo (één doelpunt). Bij Inter heeft hij nog een contract tot medio 2024.

Update: FC Eindhoven heeft de komst van Tibo Persyn bekendgemaakt. De ex-Club Brugge-middenvelder komt op huurbasis over van het Italiaanse Inter.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie