Bolat over Vanhaezebrouck: “Wie veel praat, weet dat hij verkeerd zit”

Bolat over Vanhaezebrouck: “Wie veel praat, weet dat hij verkeerd zit”

30 juni - 09:45
33

Sinan Bolat werd bij KAA Gent naar de bank verwezen na transferperikelen en de Turkse doelman verliet de Buffalo’s met een wrang gevoel.

Bolat sprak met Het Nieuwsblad onder meer over coach Hein Vanhaezebrouck. Die wees nar Bolat dat hij poker speelde in verband met een transfer. “Van hun kant is er inderdaad al veel over mij gezegd. Maar wie veel praat, doet dat meestal omdat hij weet dat hij verkeerd zit. En omdat hij de mensen wil doen geloven dat hij toch gelijk heeft. Ik daarentegen heb altijd mijn mond gehouden.”

Nu zit Bolat bij Westerlo en in de voorbereiding werd er meteen met 6-2 van KAA Gent gewonnen. “Revanche? Zo sta ik niet in het leven. Tuurlijk was het niet leuk om op zo'n manier te moeten vertrekken. Zeker omdat ik weer een bekerfinale heb gemist. Eerst bij Antwerp door corona, nu bij Gent door dat gedoe. Ik had wel mijn aandeel in die beker, want in vier van de zes matchen stond ik in doel, maar het blijft spijtig.”

Bolat zat een tijdje in zak en as. “Ook voor de nationale ploeg werd ik niet meer opgeroepen, omdat ik op de bank zat. Maar over revanche wil ik niet spreken. En over die situatie bij Gent heb ik ook al genoeg gezegd. Op een dag zal ik er wel eens uitgebreid op terugkomen, maar nu heb ik geen zin om commotie te veroorzaken.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie