Geen vertrek van Sebaoui? 'Geen enkele club deed bod bij Beerschot'

Geen vertrek van Sebaoui? 'Geen enkele club deed bod bij Beerschot'

30-06-2022 20:02
6

Bij K. Beerschot V.A blijft het bang afwachten of Ilias Sebaoui volgend seizoen nog voor de club uitkomt. De jonge middenvelder stond na zijn doorbraak vorig seizoen op flink wat lijstjes, maar of hij dat ook kan verzilveren met een transfer is nog maar de vraag.

Na zijn sterk seizoen leek Sebaoui meteen een stap hogerop te kunnen zetten. Onder andere Club Brugge, RSC Anderlecht, KRC Genk, Royal Antwerp FC, KV Kortrijk, Zulte Waregem én KV Mechelen toonden interesse in de Marokkaanse middenvelder. Een vertrek leek dan ook in de maak, al is dat volgens Gazet van Antwerpen lang niet zeker meer.

Sterker nog, bij Beerschot gelooft men dat Sebaoui gewoon bij de club zal blijven. KV Mechelen was wel de ploeg die het meest concreet was, maar volgens de Kielse Ratten heeft Beerschot voorlopig van nog geen enkele ploeg een bod ontvangen voor de middenvelder.

Daarmee lijkt Sebaoui dus gewoon bij de Kielse Ratten te gaan blijven en de club in de Challenger Pro League weer aan de promotie te proberen helpen.