'Chelsea blijft zoeken en voegt Koulibaly (ex-KRC Genk) toe aan wensenlijstje'

'Chelsea blijft zoeken en voegt Koulibaly (ex-KRC Genk) toe aan wensenlijstje'

29-06-2022 12:45

Na Matthijs de Ligt, Nathan Aké en Jules Koundé is Kalidou Koulibaly (ex-KRC Genk) de volgende verdediger die op de lijst staat van Chelsea. The Blues zouden al contact hebben gelegd met zijn zaakwaarnemer over een mogelijke transfer, melden Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio.

Zoals bekend is Chelsea hard op zoek naar verdedigers door het vertrek van Antonio Rüdiger en Andreas Christensen. De Ligt, Aké en Koundé werden al genoemd, nu blijkt de nummer drie van Engeland ook een oogje te hebben op Koulibaly. 

Chelsea zou zelfs al in contact zijn geweest met de agent van de sterke verdediger. Doordat De Ligt een prijskaartje van honderd miljoen euro om zijn nek heeft hangen, moet Chelsea andere opties voor in de verdediging onderzoeken. Koulibaly heeft nog maar één jaar contract in Napels, waardoor hij beduidend goedkoper zal zijn.

Eerst wil Chelsea echter vol inzetten op de komst van Leeds United-aanvaller Raphinha. Daarna gaat de club uit Londen werk maken van een nieuwe verdediger. Het lijkt erop dat alle contacten die nu worden gelegd, vooral oriënterend zijn.