OFFICIEEL: Genoemd bij Club Brugge en Anderlecht, maar spits trekt naar Nantes

OFFICIEEL: Genoemd bij Club Brugge en Anderlecht, maar spits trekt naar Nantes

29 juni - 10:16 Laatste update: 29 juni - 10:16
13

Bij Club Brugge is men nog steeds op zoek naar een nieuwe spits die de concurrentie moet aangaan met Ferran Jutgla. Eerder werd Evann Guessand nog in verband gebracht met de Bruggelingen en de Franse spits blijft ook een optie.

Met dat bericht komt het lokale Nice Matin naar buiten. Zijn club OGC Nice heeft met Lucien Favre een nieuwe coach in huis gehaald, die komend seizoen geen beroep zal doen op Guessand. De twintigjarige aanvaller mag dan ook tijdelijk vertrekken en daar hoopt Club Brugge van te profiteren.

De Bruggelingen toonden, samen met RSC Anderlecht, eerder al interesse in Guessand. Tot een transfer kwam het toen niet, maar daar kan nu verandering in komen. Club Brugge is echter niet de enige ploeg die interesse toont. De spits staat namelijk ook bij Strasbourg, Nantes, Montpellier, Clermont en het Duitse Freiburg op het lijstje.

Bij OGC Nice gelooft men echter nog steeds in de toekomst van Guessand, die vorig jaar goed was voor één doelpunt en drie assists in 468 minuten voetbal. Het wil de spits dan ook enkel op uitleenbasis laten gaan.

Update: Volgens journalist Santi Aouana heeft Evann Guessand Club Brugge afgewezen. De Franse aanvaller, die in het verleden ook bij Anderlecht werd genoemd, verkiest een transfer naar FC Nantes.

Update: Evann Guessand trekt naar Nantes, dat laat de Franse club op de officiële kanalen weten. Club Brugge én Anderlecht werden genoemd voor de aanvaller.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie