'Cercle Brugge verrast met komst van Japanse international Ueda'

'Cercle Brugge verrast met komst van Japanse international Ueda'

29-06-2022 10:00
4

Cercle Brugge is voorlopig vrij rustig gebleven op de transfermarkt, maar daar kan binnenkort verandering in komen. De Vereniging is goed op weg om te stunten en de Japanse spits Ayase Ueda in huis te halen.

In Japanse media is men ervan overtuigd dat Ueda volgend seizoen in het shirt van Cercle Brugge te zien zal zijn. De Vereniging is bereid om tot anderhalf miljoen euro te betalen voor de 23-jarige spits, die momenteel in eigen land uitkomt voor de topclub Kashima Antlers.

Bij Kashima Antlers is Ueda één van de sterkhouders en smaakmakers in de Japanse competitie. Hij kwam dit seizoen al 23 keer uit voor de club in het nog lopende seizoen en was daarin goed voor veertien doelpunten en twee assists. Ook kwam hij al negen keer uit voor de nationale ploeg van Japan.

Daarmee haalt Cercle Brugge een nieuwe Japanse speler in huis. In het verleden haalde het ook Naomichi Ueda weg bij Kashima Antlers. Inmiddels is die alweer vertrokken en speelt hij voor de Franse tweedeklasser Nîmes Olympique.