'Gakpo praat met Engelse club: PSV verlangt spetterend transferrecord'

'Gakpo praat met Engelse club: PSV verlangt spetterend transferrecord'

29 juni - 09:20
0

Leeds United geeft gas voor Cody Gakpo, meldt het Algemeen Dagblad dinsdagavond. De aanvaller van PSV en het Nederlands elftal geldt voor de Premier League-club als 'topdoelwit', maar zal niet goedkoop zijn.

Leeds United raakt de Braziliaanse sterspeler Raphinha kwijt aan een Engelse topclub - Arsenal en Chelsea hebben op dit moment de beste papieren - en dus zoeken The Whites naar een opvolger. Gakpo staat bovenaan de lijst.

Leeds zal ver moeten gaan: PSV wil naar verwachting een megabedrag zien voor de 23-jarige aanvaller. Het AD schrijft dat PSV de telefoon niet opneemt voor minder dan 40 miljoen euro. Gakpo is bereid te luisteren naar het verhaal van Leeds. Van een naderend akkoord is nog geen sprake.

Als het aan PSV ligt, gaat het huidige transferrecord met spetterende cijfers uit de boeken. Die is nu nog in handen van Hirving Lozano. De Mexicaan maakte drie jaar geleden voor bijna 40 miljoen euro de overstap naar Napoli.

Gakpo werd in een eerder stadium gelinkt aan Manchester City, Liverpool en Arsenal, maar de meer aansprekende clubs zijn in tegenstelling tot Leeds United niet concreet geworden. Een langer PSV-verblijf is ook niet uitgesloten: trainer Ruud van Nistelrooy hoopt Gakpo, met wie hij een goede band heeft, daartoe te bewegen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie