Geraerts duidelijk over transfer Nielsen: “Ik heb uren met hem gesproken”

Geraerts duidelijk over transfer Nielsen: “Ik heb uren met hem gesproken”

29 juni - 08:28
3

Casper Nielsen wil een transfer, maar Union SG neemt voorlopig nog steeds een moeilijke houding aan. De middenvelder wil naar verluidt naar Club Brugge, ondanks interesse uit het buitenland.

Coach Karel Geraerts sprak met Het Nieuwsblad. “Voor mij is de situatie duidelijk. Casper traint vanaf de eerste dag met ons mee en doet dat heel professioneel. Hij is fitter dan ooit. Ik heb al uren met hem gesproken. Ik wou dat hij meetrainde met ons, in de eerste plaats voor zichzelf.”

In de oefenmatch tegen RUS Rebecquoise deed Nielsen niet mee. ”Hij moet zich fysiek voorbereiden op zijn toekomst en dat doet hij met verve. Hij is enorm professioneel. We hebben samen afgesproken dat hij geen oefenwedstrijden zal afwerken en dat is perfect voor mij.”

Geraerts snapt beide kanten van het verhaal. “Ik begrijp Casper, maar ik begrijp zeker ook de club. Het is normaal dat je je beste speler op 28-jarige leeftijd niet zomaar laat vertrekken. Dat zou bij een andere club ook niet het geval zijn. Ik begrijp dat hij een nieuwe stap wil zetten, maar dan moet iedereen er een goed gevoel bij hebben. En dat zal in de komende weken wel het geval zijn.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie