Transfer naar Manchester United? 'Ten Hag toont interesse in Tielemans'

Transfer naar Manchester United? 'Ten Hag toont interesse in Tielemans'

28-06-2022 21:00
21

Youri Tielemans is voorlopig nog altijd een speler van Leicester City. Volgens The Times heeft de Rode Duivel zich evenwel in de kijker gespeeld van Erik Ten Hag, die sinds de kort de manager van Manchester United is. 

Momenteel is Manchester United nog niet daadkrachtig geweest op de transfermarkt. De Engelse topclub is wel druk bezig om Frenkie de Jong in huis te halen. De onderhandelingen met FC Barcelona lopen al een tijdje en de twee partijen naderen een akkoord. De kans is dus groot dat De Jong en Ten Hag weer gaan samenwerken. Dat deden de twee Nederlanders eerder succesvol bij Ajax.

Toch wil Ten Hag zijn middenveld daarnaast nog versterken. Dat is niet zo verwonderlijk. Bij United zijn er immers een pak middenvelders onlangsvertrokken. Denken we maar aan Jesse Lingard, Juan Mata en Paul Pogba. Het is geen geheim dat men bij United denkt aan Christian Eriksen. De Deen lijkt evenwel niet meteen warm te lopen voor een transfer naar Old Trafford.

The Times meent dat Tielemans ook een speler is, waar Ten Hag aan denkt. De Rode Duivel liet al verstaan dat hij denkt klaar te zijn voor een volgende stap in zijn loopbaan. Eerder werd Tielemans een tijdje in verband gebracht met Arsenal, maar The Gunners strikten ondertussen Fabio Vieira. Tielemans ligt bij Leicester nog tot medio 2023 onder contract.