'Di María vindt toch nieuwe club, Argentijn ruilt PSG in voor Juventus'

'Di María vindt toch nieuwe club, Argentijn ruilt PSG in voor Juventus'

28 juni - 09:44
1

Ángel Di María staat dan toch op het punt om richting Juventus te verhuizen. Even zag het er niet goed uit, maar de Argentijn en de Italiaanse grootmacht zijn toch tot een akkoord gekomen.

Di María is één stap verwijderd van een overstap naar Juventus, schetst transferexpert Fabrizio Romano. De middenvelder annex aanvaller is na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain transfervrij, maar was in eerste instantie niet tevreden met het aanbod van De Oude Dame. Intussen staat de wereld er anders voor: naar verluidt moeten enkel de laatste puntjes op de i worden gezet, waarna Di María gepresenteerd wordt als Juventus-speler.

Juve-trainer Massimiliano Allegri heeft er nooit een geheim van gemaakt Di María dolgraag te willen toevoegen aan de selectie. Het is nog onduidelijk voor hoeveel jaar de 34-jarige Argentijn gaat tekenen in Turijn. FC Barcelona was ook voor hem in de race, maar de Italianen trekken aan het langste eind.

Di María speelde sinds de zomer van 2015 voor PSG. Voor de Parijzenaren kwam hij liefst 295 keer in actie, waarin hij 93 keer scoorde en 119 assists gaf. Met de club vierde hij onder meer vijf landstitels.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie