UPDATE: ‘Ngoy hakt deze week knoop door, nog vier clubs in de running’

UPDATE: ‘Ngoy hakt deze week knoop door, nog vier clubs in de running’

28-06-2022 08:44 Laatste update: 29-06-2022 07:45

Julien Ngoy heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller heeft een aflopend contract bij KAS Eupen, maar blijft in België. De snelle spits zal richting KV Mechelen verhuizen.

Dat weet men bij Sudinfo. Ngoy werd de voorbije weken nog gelinkt aan Sporting Charleroi en KV Mechelen en heeft nu ook gekozen. De aanvaller zal richting KV Mechelen verhuizen, waar hij het vertrek van Hugo Cuypers moet opvangen.

Ook Partizan Belgrado en Kasimpa tonen interesse, al werd al snel duidelijk dat Ngoy in eigen land wilde blijven. Bij Eupen was hij het afgelopen seizoen goed voor vijf doelpunten en drie assists in 29 partijen.

Voor Ngoy wordt het pas zijn tweede Belgische club als prof. Hij werd opgeleid bij RSC Anderlecht en Club Brugge, maar koos op jonge leeftijd al voor een vertrek naar het buitenland. Daar kwam hij uit voor Stoke City, FC Walsall en Grasshoppers.

Update: Volgens Het Nieuwsblad zal Julien Ngoy deze week de knoop doorhakken over zijn toekomst. Buiten topfavoriet KV Mechelen zijn ook Sporting Charleroi, Partizan en QPR nog in de running.