'FC Barcelona wil bij Club Brugge shoppen en gaat voor toptalent Mbamba'

'FC Barcelona wil bij Club Brugge shoppen en gaat voor toptalent Mbamba'

28-06-2022 08:31
21

Bij Club Brugge moet men stilaan beginnen vrezen voor een vertrek van Noah Mbamba. Het toptalent lijkt onder Carl Hoefkens weer te mogen hopen op speelminuten, maar inmiddels wordt hij gelinkt aan heel wat grote clubs.

Eerder werd AC Milan nog in verband gebracht met Mbamba, maar dat is niet de enige club die interesse toont. Volgens het lokale Fútbol Total heeft inmiddels ook FC Barcelona de jonge verdediger/middenvelder van Club Brugge op het lijstje gezet.

De Spaanse grootmacht ziet in Mbamba een goede aanwinst voor de toekomst, die bovendien ook niet duur moet uitvallen. De inmiddels zeventienjarige verdediger/middenvelder heeft namelijk een contract tot het einde van komend seizoen en lijkt niet meteen van plan om die verbintenis te gaan verlengen.

Club Brugge zal hem deze zomer dus met een goede aanbieding moeten overtuigen om toch bij te tekenen of Mbamba definitief laten gaan om nog iets aan hem te verdienen. Bij Club Brugge mocht Mbamba al op jonge leeftijd debuteren en kreeg hij onder Philippe Clement ook flink wat minuten. Na de komst van Alfred Schreuder speelde hij echter geen minuut meer.