'Naast Muleka wil Club Brugge ook Amallah weghalen bij Standard'

'Naast Muleka wil Club Brugge ook Amallah weghalen bij Standard'

28-06-2022 07:47
6

Bij Club Brugge is men nog lang niet klaar met de zoektocht naar versterking. Daarvoor kan het ook in eigen land shoppen. Het werd gelinkt aan Casper Nielsen en Jackson Muleka. Ook Standard-middenvelder Selim Amallah staat op de verlanglijst.

De landskampioen is al even op zoek naar versterking op het middenveld en werd daarvoor gelinkt aan Nielsen. Hij is echter niet de enige naam die op het lijstje staat. Bij Sudinfo klinkt het dat Club Brugge nu ook denkt aan de komst van Amallah.

De Marokkaanse international heeft nog een contract tot medio 2023 en zal dus een belangrijke keuze moeten maken. De Rouches sluiten een vertrek ook niet uit bij een goed bod. Amallah zelf hoopt dan weer een nieuwe club te vinden.

Dat kan Club Brugge worden, al is dat niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Lille OSC en Real Valladolid hebben het vizier gericht op de international. Ook Sassuolo en Sampdoria denken aan Amallah. Die clubs moeten eerst echter een speler laten gaan vooraleer ze Amallah kunnen overnemen.