'Nielsen zet Union onder druk en wil vertrek bij de club forceren'

'Nielsen zet Union onder druk en wil vertrek bij de club forceren'

28-06-2022 07:15
61

Als het van Casper Nielsen afhangt, zien we hem komend seizoen niet meer in het shirt van Union. De Deense middenvelder wil zijn sterk seizoen verzilverd zien worden en wil dan ook een transfer forceren.

Zo weet men bij Het Nieuwsblad dat Nielsen de staf van Union, met Karel Geraerts nu als hoofdcoach, heeft laten weten dat hij niet zal deelnemen aan de oefenwedstrijden. De middenvelder wil absoluut vertrekken en niet langer deel uitmaken van Union.

Nielsen is ook niet tevreden met de manier waarop hij werd behandeld door het bestuur van Union. Dat maakte vorig seizoen met hem de afspraak dat hij voor een degelijke prijs verkocht kon worden. Dat men nu zeven miljoen euro voor hem vraagt en ook makelaar Mogi Bayat heeft ingeschakeld, vindt hij niet kunnen.

Voor Club Brugge is de kans op de komst van Nielsen daarmee wel weer wat groter geworden. De landskampioen deed eerder al een bod van 3,5 miljoen euro op Nielsen, maar zag dat geweigerd worden. Nadat Bayat werd ingeschakeld besloot men bij Blauw-Zwart ook om de onderhandelingen meteen stop te zetten.