Champagne na presentatie Overmars: Ik vroeg: bang dat die zaak aan de orde komt?

Champagne na presentatie Overmars: "Ik vroeg: bang dat die zaak aan de orde komt?"

27 juni - 23:44
3

De aanstelling van Marc Overmars bij Royal Antwerp FC, nu enkele maanden geleden, zorgde voor heel wat deining. Journalisten Willem Vissers (De Volkskrant) en Martijn Krabbendam (Voetbal International) mochten na zijn presentatie 'off the record' met de directeur voetbalzaken spreken. Overmars ging niet in op een gedurfde vraag van Vissers.

Amper anderhalve maand na zijn geruchtmakende vertrek bij Ajax werd Overmars al gepresenteerd op de Bosuil. Daarna volgde een informeel samenzijn. "De Nederlandse pers als eerste aan de champagne", lacht Krabbendam maandagavond in Voetbalpraat op ESPN. "Ik ben een Bourgondiër: als de Belgen mij een glas champagne aanbieden, ben ik beleefd", haakt Vissers in met een knipoog.

Op een gegeven moment kwam ook Overmars binnen. "Toen ging hij bij een groepje Belgen staan en ik stond er met een paar collega's bij", aldus Vissers. "Die Belgen zeiden tegen Overmars: wij willen jou wel eens interviewen. Niet wetende dat Overmars eigenlijk nooit een interview geeft. Dus ik zei tegen die Belgen: nou, Overmars geeft eigenlijk bijna nooit een interview. Op een gegeven moment zei ik ook tegen Overmars: ben je ook bang dat in zo'n interview die ene zaak aan de orde komt? Toen gaf hij me een schouderklopje en liep naar een bord toe, met lekkere hapjes."

Overmars werd op Ajax aan de deur gezet na een zaak over grensoverschrijdend gedrag. Hij zou verschillende (vrouwelijke) werknemers binnen de club ongeoorloofd lastig gevallen hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie