'Vanheusden weet na hervatting trainingen of hij een plek heeft bij Inter Milan'

'Vanheusden weet na hervatting trainingen of hij een plek heeft bij Inter Milan'

27-06-2022 18:43
0

De toekomst van Zinho Vanheusden is nog steeds erg troebel. De verdediger hoopt dat zijn carrière eindelijk van start gaat en wil de verloren tijd door blessureleed inhalen. Sudinfo meldt dat er over zijn toekomst beslist wordt na het hervatten van de trainingen.

Na een seizoen dat werd onderbroken door fysieke problemen bij Genoa, lijkt Zinho Vanheusden klaar om terug te keren op het veld. De Rode Duivel liep in februari een stevige hamstringblessure op. Vanheusden is nu al enkele dagen rustig zijn zelfstandige trainingen rustig aan het opbouwen. Hij kijkt uit naar de hervatting van de training bij Internazionale begin juli. "Zinho voelt zich heel goed en heeft veel goesting. Het is de eerste keer dat we voelen dat de pijn voorbij is. Laten we hopen dat de pech hem niet weer treft," zegt zijn naaste omgeving.

De vraag die blijft is of hij bij Inter Milan zal blijven of dat hij wederom uitgeleend zal worden. De verdediger zal een paar gezamenlijke sessies hebben met de selectie van Simone Inzaghi. Pas daarna zal het bestuur een beslissing nemen over zijn toekomst bij de club. Spannende tijden dus. Verschillende ploegen uit de Serie A hebben reeds belangstelling getoond, maar het is nog te vroeg om te weten waar hij volgend seizoen zal spelen. In ieder geval is zijn voornaamste wens om voor "een goede club te spelen,” dat zegt zijn entourage. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie