Domper voor KV Mechelen: Aanvaller is vijf maanden out met knieblessure

Domper voor KV Mechelen: Aanvaller is vijf maanden out met knieblessure

27-06-2022 17:11
3

Het nieuwe seizoen moet nog van start gaan en KV Mechelen moet al sukkelen met blessureleed. De coach van KV Mechelen zal een hele tijd niet kunnen rekenen op de diensten van zijn aanvaller Kerem Mrabti. Dat meldt de club op maandag via haar sociale media kanalen. 

De Zweedse aanvaller zal enkele maanden buiten strijd zijn. Mrabti deed een verkeerde beweging op training en heeft op die manier zijn knie bezeerd. De blessure kwam voor op de training met de Zweedse nationale ploeg. Een echte domper voor KV Mechelen. Zeker als je weet dat het een lange revalidatie zal worden voor de aanvaller. “Zijn herstel zal ongeveer 5 maanden duren, dat heeft een laatste onderzoek vanmorgen uitgewezen,” valt te lezen op de website van KV Mechelen.

De blessure zal met de grootste voorzichtigheid verzorgd en opgevolgd moet worden, wetende dat hij eerder al een gelijkaardig letsel opliep. In 2016 liep hij al eens een voorste kruisbandscheur op aan diezelfde knie. Toen werd hij geopereerd. “Nu liep hij een scheurtje op in de greffe. Mrabti wordt donderdag geopereerd door dokter Lagae", luidt de boodschap van KV Mechelen.