Anderlecht-fans aan het woord: Het gebrek aan titels begint voelbaar te worden

Anderlecht-fans aan het woord: "Het gebrek aan titels begint voelbaar te worden"

27-06-2022 18:32 Laatste update: 18:04
13

Het vertrek van Kompany en de komst van Mazzu zorgt ongetwijfeld voor een grote verandering binnen de club. Toch blijven een aantal waarden stand houden. Deze waarden worden dan ook gedeeld door de supporters van de club. 

Die supporters hadden maandag het woord bij RSC Anderlecht in Sudinfo. Een gebrek aan titels in de laatste vijf jaar en een gebrek aan karakter in cruciale wedstrijden, zoveel onderwerpen lagen op tafel toen Anderlecht-fans aan het woord kwamen.

Het gebrek aan titels is het grootste hekelpunt bij de fans van Anderlecht. Ze zijn tevreden met de jeugdwerking en lijken ook wel enthousiast te zijn met de komst van Felice Mazzu. Maar dat garandeert nog geen titels. Deze verwachting van een titel voor een club van het kaliber van Anderlecht doet veel fans ineenkrimpen. "Het gebrek aan titels begint duidelijk voelbaar te worden, vooral met die totaal gemiste bekerfinale waarin het team het niet waarmaakte,” vertelt Marc, een Anderlecht-supporter. 

Er heerst wel enige positiviteit, maat de fans blijven vooral rationeel en realistisch (?) “Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat volgend seizoen het juiste zal zijn,” vertelt opnieuw Marc. “Voorlopig zie ik Anderlecht met deze soms te koortsachtige ploeg niet voor de titel van Belgisch kampioen kunnen strijden", zucht de Anderlecht-supporter.