UPDATE: ’17-jarige Stroeykens verlengt contract tot 2024 bij Anderlecht’

UPDATE: ’17-jarige Stroeykens verlengt contract tot 2024 bij Anderlecht’

27-06-2022 17:45 Laatste update: 01-07-2022 18:04
14

Tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen worden er ook een deel nieuwe contracten afgesloten. Nieuwe gezichten komen in de selectie, anderen blijven langer bij de club. Ook RSC anderlecht is volop bezig met een aantal spelers langer aan de club te koppelen. 

Anderlecht slaagde er eerder in om de contracten van Zeno Debast en Kristian Arnstadt te verlengen. Belangrijk werk, zeker met het oog op de toekomst. Een ander talent dat al een tijdje in pijplijn zat, zijn contract dan toch, is Mario Stroeykens. Volgens La Capitale zou het jonge talent nu dichter dan ooit zijn bij een contractverlenging met Anderlecht.

De gesprekken over een nieuw contract gaan de goede weg op. De entourage van de 17-jarige aanvaller eiste eerst zekerheid over de toekomstplannen van de club met haar speler. Het talent zou niet te veel wedstrijden meer in 1B spelen. Hij mikt op de eerste ploeg en hoopt daar komend seizoen zijn kans te krijgen. 

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat de 17-jarige Mario Stroeykens een nieuw contract tot 2024 bij Anderlecht heeft getekend. Er werd een akkoord bereikt na onderhandelingen die al een tijdje aan de gang waren.