UPDATE: Origi landt op Italiaanse bodem, transfer naar Milan kwestie van tijd

UPDATE: Origi landt op Italiaanse bodem, transfer naar Milan kwestie van tijd

27-06-2022 18:15 Laatste update: 19:00
4

De transfer van Divock Origi lijkt in kannen en kruiken te zijn. Verwacht wordt dat hij deze week officieel zal worden voorgesteld als nieuwe spits van AC Milan. De Rod Duivel komt over van Liverpool FC

Origi lijkt zich al helemaal klaar te maken voor zijn entrée in Milaan. De Rode Duivel is momenteel aan het trainen in België. De Belgische spits laat zich op social media zien tijdens een trainingssessie, waarmee hij het enthousiasme aanwakkert van de Milan-fans die op hem zitten te wachten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door |—ORIGI (@divockorigi)

Origi wil natuurlijk niet onvoorbereid toekomen op zijn eerste training met zijn nieuwe club. Origi, die nu dus in België is, zal naar verwachting later vandaag in Milaan aankomen en vanaf morgen zou het proces moeten beginnen. Dat meldt de Corriere Dello Sport. Het contract zal klaarliggen en de Rode Duivel hoeft enkel nog te tekenen.

Update: Origi is maandag op Italiaanse bodem geland. Dinsdag staat de Rode Duivel voor zijn medische testen bij AC Milan. Als alles in orde is, tekent Origi bij de Italiaanse landskampioen.