Droom doorprikt: 'PSV kan slechts fractie van contract van James betalen'

Droom doorprikt: 'PSV kan slechts fractie van contract van James betalen'

27-06-2022 13:44 Laatste update: 19:29
3

James Rodriguez is maandag de meest besproken voetballer in Eindhoven en omstreken. Op social media gaat het gerucht dat PSV mogelijk bezig is met de Colombiaanse vedette en nu gooit ook ESPN-commentator Martijn van Zijtveld olie op het vuur.

'Op persoonlijke titel kan ik melden dat James Rodriguez zojuist bij de fysio was waar PSV alle keuringen doet. Tovert Marcel Brands deze daadwerkelijk uit z'n hoge hoed?', meldt Van Zijtveld, wiens stem te horen is op ESPN, via Twitter. Clubwatchers Rik Elfrink (Eindhovens Dagblad) en Marco Timmer (Voetbal International) ontkennen dat. Van Zijtveld beroept zich op een 'betrouwbare ooggetuigenverklaring'. 

James houdt de gemoederen bezig sinds De Telegraaf hem korte tijd hem noemde als een potentiële opvolger van de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Mario Götze. De dertigjarige Colombiaan staat onder contract bij Al Rayyan uit Qatar, maar wil graag terug naar Europa. Hij droeg eerder het shirt van Envigado, Banfield, FC Porto, AS Monaco, Real Madrid, Bayern München en Everton.

Marcel Brands, algemeen directeur van PSV, haalde James twee jaar geleden naar Everton. In Engeland was zijn start bemoedigend, maar de aanvallende middenvelder zakte later weg en verzilverde in de zomer van 2021 zijn transfervrije status door een lucratief contract te ondertekenen bij Al Rayyan.

Update: Fans van PSV moeten niet meer hopen op de komst van James.  'Niemand bij PSV kon het gerucht bevestigen en dat is ook niet zo gek', bericht het ED. PSV zou de dertigjarige linkspoot slechts een fractie van zijn Qatarese salaris, naar verluidt dertien miljoen euro, kunnen bieden. 'Meerdere bronnen meldden maandag dat het een broodje aap-verhaal is dat Rodríguez bij PSV gaat tekenen.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie