'Standard heeft tot op heden nog geen enkel concreet bod ontvangen voor Muleka'

'Standard heeft tot op heden nog geen enkel concreet bod ontvangen voor Muleka'

26-06-2022 23:01
0

Waar ligt de toekomst van Jackson Muleka? Het staat in de sterren geschreven dat het antwoord 'niet bij Standard Luik' luidt, maar verder dan dat is het koffiedik kijken. Hoewel de Congolese spits goed in de markt ligt, is er voorlopig nog geen doorbraak geforceerd.

Muleka staat nog steeds onder contract bij Standard, dat hem afgelopen winter uitleende aan het Turkse Kasimpasa. Daar deed de aanvaller het opvallend goed, met twaalf competitiedoelpunten als belangrijkste wapenfeit. Die uitspattingen hebben vooral geleid tot interesse van Turkse clubs, al zouden ook enkele Belgische gegadigden én het Burnley FC van Vincent Kompany hun dobber hebben uitgeworpen.

Voorlopig zijn dat echter enkel verkennende gesprekken. Volgens L'Avenir is er tot op heden immers nog geen enkele concrete aanbieding binnengelopen op Sclessin. Zelfs niet vanuit Besiktas, dat in pole positie zou liggen om Muleka aan boord te halen. Hoe dan ook mikt Standard op een definitief vertrek van haar ontpopte goaltjesdief. Een uitleenbeurt zien De Rouches niet meteen zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie