Vrancken heeft me gezegd dat hij me graag zou willen meenemen

"Vrancken heeft me gezegd dat hij me graag zou willen meenemen"

26-06-2022 20:39 Laatste update: 20:41
1

Nikola Storm wil deze zomer graag een transfer versieren. Er zijn in ieder geval genoeg opties voor de flankspeler. Zo is een hereniging met coach Wouter Vrancken nog altijd mogelijk. 

"Ik ben benieuwd wie nu gaat door­duwen", vertelt Storm bij Het Nieuwsblad. "Wouter Vrancken heeft me, bij zijn vertrek naar Racing Genk, gezegd dat hij me graag wilde meenemen. Maar volgens mijn management is er ook veel belangstelling uit het buitenland. Dat zou me zeker aanspreken."

Storm zegt geen nee tegen een nieuwe competitie. "Mijn partner is hoogzwanger van een tweede kindje, maar dat is geen reden om de stap niet te wagen, hebben we samen al besproken. Een belangrijke voorwaarde is dat de ­levensstandaard goed is. Puur sportief mik ik op een project waarbij ik me kan verbeteren. Het zou bijvoorbeeld fijn zijn om nog eens van Europees voetbal te proeven, zoals ik dat bij Club Brugge kon doen."

KV Mechelen moet hoe dan ook water bij de wijn doen voor deze transfer. De vraagprijs voor Storm ligt rond vijf miljoen euro, maar voorlopig wil niemand dat bieden.