OFFICIEEL: Jeugdinternational Jochmans verlaat KAA Gent en keert terug naar OHL

OFFICIEEL: Jeugdinternational Jochmans verlaat KAA Gent en keert terug naar OHL

26-06-2022 21:27 Laatste update: 27-06-2022 07:11

Oud-Heverlee Leuven heeft zich al bijzonder actief getoond op de transfermarkt en is ook nog niet klaar. De club heeft nu ook een nieuwe doelman in huis gehaald. Het trok de jonge Owen Jochmans aan.

Dat kondigde de negentienjarige doelman zelf aan via zijn social media. Jochmans was de voorbije zes seizoenen actief bij KAA Gent, dat hem in 2016 had weggeplukt bij OHL. Nu heeft hij dus besloten om terug te keren naar zijn voormalige ploeg.

Jochmans haalde de voorbije twee seizoenen regelmatig de bank bij de A-ploeg van KAA Gent, maar moest wachten op zijn debuut bij de Buffalo's. In november 2020 leek dat er in de Europese partij tegen Rode Ster Belgrado wel aan te gaan komen door de blessures van Sinan Bolat en Davy Roef, maar Gent kon in laatste instantie Colin Coosemans toch nog speelgerechtigd krijgen.

De negentienjarige jeugdinternational heeft dan ook besloten om terug te keren naar OHL en daar te strijden voor speelminuten. OHL nam deze zomer al afscheid van Alex Runarsson en Rafael Romo, maar haalde met Valentin Cojocaru en Nordin Jackers twee nieuwe doelmannen in huis. Dat worden ook de concurrenten van Jochmans.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Owen Jochmans (@owen_jochmans)