'Belgische topclubs willen Coulibaly, KAA Gent het meest concreet'

'Belgische topclubs willen Coulibaly, KAA Gent het meest concreet'

26-06-2022 17:40
11

Ismaila Coulibaly staat voor een belangrijke transferzomer. De 21-jarige middenvelder is na zijn tweejarige uitleenbeurt terug bij Sheffield United, maar lijkt toch andere oorden te gaan opzoeken. En dat kan terug in België zijn.

De middenvelder werd de voorbije twee seizoenen door Sheffield United uitgeleend aan Beerschot, waar hij zich in de kijker kon spelen van flink wat clubs. Deze zomer keert Coulibaly terug naar Engeland, maar een transfer lijkt er toch aan te gaan komen.

Zo onthult Coulibaly bij Gazet van Antwerpen dat flink wat ploegen interesse tonen in hem. "Zowat alle Belgische topclubs hebben bij mijn makelaar geïnformeerd", klinkt het. Hij noemt ook één ploeg bij naam. "AA Gent is heel concreet", geeft Coulibaly aan.

Toch is een transfer nog lang niet rond. Zo houdt Sheffield volgens hem de boot nog af. "Ik vind dat spijtig", zegt de middenvelder, die toch op een vertrek aast. Bij Sheffield United heeft hij nog een contract voor één seizoen, waardoor het hem deze zomer dus wel zal moeten laten gaan of het dreigt hem gratis te zien vertrekken.