'Antwerp meldt zich bij traditieclub Saint-Étienne, Neyou op shortlist'

'Antwerp meldt zich bij traditieclub Saint-Étienne, Neyou op shortlist'

26-06-2022 16:01
2

Royal Antwerp FC is nog druk bezig met de kern voor volgend seizoen en hoopt nog flink wat aanwinsten te kunnen voorstellen. Na Vincent Janssen moet ook Yvan Neyou van Saint-Étienne richting België verhuizen.

De 25-jarige middenvelder degradeerde dit seizoen met de Franse traditieclub Saint-Étienne naar de Ligue 2. Door die degradatie moet de Franse club ook enkele spelers verkopen, waar Antwerp nu hoopt van te kunnen profiteren. Volgens Foot Mercato toont The Great Old verregaande interesse in Neyou.

Antwerp is echter niet de enige ploeg die interesse toont in de Kameroense international. Ook Montpellier, Angers en verschillende Turkse clubs hebben het vizier gericht op de middenvelder, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij Saint-Étienne.

In het verleden werd de middenvelder ook nog gelinkt aan RSC Anderlecht en Standard, maar toen kwam het niet tot een transfer. Neyou, die op dat moment nog uitkwam voor Sedan, trok naar Laval en belandde via Sporting Braga uiteindelijk bij Saint-Étienne.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie