'Standard gaat voor komst van Boavista-linksachter Mangas'

'Standard gaat voor komst van Boavista-linksachter Mangas'

26 juni - 15:17 Laatste update: 26 juni - 15:17
1

Na een uitleenbeurt aan Girondins Bordeaux keert Ricardo Mangas deze zomer terug naar het Portugese Boavista Porto. Die terugkeer kan van korte duur zijn. Zo kan de linksachter rekenen op interesse uit ons land.

Met dat nieuws komt Foot Mercato naar buiten. Mangas was een basispion bij Bordeaux, dat een minder seizoen kende in de Ligue 1, en zal door de financiële problemen van de Franse club ook niet definitief worden overgenomen. Hij keert dus terug naar Boavista, maar mag daar vertrekken.

Verschillende clubs willen daar van profiteren, waaronder één niet nader genoemde club uit België. Ook Franse ploegen en het Italiaanse Salernitana denken aan de komst van Mangas, die werd opgeleid door Benfica.

De 24-jarige Portugees kwam het voorbije seizoen aan 31 partijen voor Bordeaux, waarin hij goed was voor drie doelpunten en twee assists.

UPDATE: Inmiddels is het ook bekend welke club interesse toont in Mangas. Zo valt in lokale media te lezen dat Standard de linksachter in huis probeert te halen. De Rouches zoeken al even naar versterking op de flank na het vertrek van Niels Nkounkou. Die versterking moet Mangas worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie