Pijnlijke week voor Carroll: Huwelijksreis en transfer Club Brugge spatten uiteen

Pijnlijke week voor Carroll: Huwelijksreis en transfer Club Brugge spatten uiteen

26-06-2022 13:14
12

Een enorm verrassende transfer leek heel even in de maak te zijn. Andy Carroll rekt richting Club Brugge. Het mocht niet wezen. 

De Engelse spits heeft een pijnlijke week achter de rug. Carroll werd uitgenodigd in Brugge om medische tests af te leggen ter voorbereiding van een mogelijke transfer naar de club. De transfer ging niet door, omwille van teleurstellende medische en fysieke tests.

De Engelsman besloot een paar dagen vrij te nemen van zijn moeilijke seizoen en naar Tulum, Mexico, te gaan voor zijn huwelijksreis. Maar dit was van korte duur, volgens de Mirror. Er kwam namelijk een kans bij Club Brugge en hij aarzelde niet om er zijn huwelijksreis voor af te breken. Helaas verliep voor hem niet alles volgens plan: de clubleiding was niet tevreden over zijn fysieke tests en bood hem daarom geen proefperiode aan.

Een dubbele klap voor de Engelsman. Een onderbroken huwelijksreis en een teleurstellende trip naar Club Brugge. Momenteel zonder club na een half seizoen met West Bromwich in de Championship. Hij hoopte zijn carrière een nieuwe impuls te geven in België, maar het mocht niet zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s