Lamkel Zé wil Antwerp en België verlaten: 'In Frankrijk respecteren ze spelers'

Lamkel Zé wil Antwerp en België verlaten: 'In Frankrijk respecteren ze spelers'

26-06-2022 17:00
13

Waar ligt de toekomst van Didier Lamkel Zé? Na een uitleenbeurt aan FC Metz keerde de Kameroener terug naar Royal Antwerp FC, waar hij mag vertrekken. Als het van Lamkel Zé afhangt, verlaat hij ons land ook zo vlug mogelijk.

Lamkel Zé heeft nog een contract tot medio 2023 bij Antwerp, maar is helemaal niet van plan om ook te blijven. "Ze hebben me naar Slowakije gestuurd, waar ik kon bevestigen. Naar Rusland, waar ik kon bevestigen. Naar Frankrijk, waar ik kon bevestigen. Stuur me gerust naar Thailand, ik zal er bevestigen", citeert OneFootball de Kameroener.

Een andere Belgische club zit er niet in voor Lamkel Zé, die ons land graag zo snel mogelijk wil verlaten. "In die vier jaar dat ik in België heb gespeeld, deed men er alles aan om mij naar beneden te halen. Ze hebben een verkeerd beeld van mij gecreëerd. In Frankrijk respecteren ze voetballers tenminste."

Geen Belgische club dus. En Lamkel Zé wil ook niet voor zomaar eender welke ploeg spelen. "Er is interesse uit Turkije, maar ik heb nog meer aanbiedingen gekregen die me niet echt liggen", geeft hij aan. Zelf wil hij liefst terugkeren naar FC Metz, al is het nog maar de vraag of de Franse ploeg dat ook ziet zitten.