Strijd om Trésor: 'Na Feyenoord toont ook PSV interesse in Genk-middenvelder'

Strijd om Trésor: 'Na Feyenoord toont ook PSV interesse in Genk-middenvelder'

25-06-2022 19:31 Laatste update: 19:32
9

Voor Mike Trésor Ndayishimiye lijkt het verhaal bij KRC Genk tijdelijk afgelopen te zijn. De middenvelder mag vertrekken bij de Limburgers en kan terugkeren naar Nederland. Na Feyenoord toont nu ook PSV interesse.

Met dat nieuws komt Sacha Tavolieri naar buiten. Eerder raakte al bekend dat Feyenoord interesse toont in Trésor, terwijl inmiddels ook PSV in de dans is gesprongen om de handtekening van de middenvelder. Genk zou ook niet weigerachtig staan tegenover een definitief vertrek, al behoort ook enkel een uitleenbeurt tot de mogelijkheden.

De 22-jarige middenvelder werd afgelopen zomer door KRC Genk voor zo'n 3,5 miljoen euro weggehaald bij Willem II. Hij begon ook als basispion aan het seizoen bij Genk, maar verloor zijn plek naarmate het seizoen vorderde. Zijn laatste basisplek dateerde inmiddels al van 16 februari, de wedstrijd tegen KV Mechelen.

Uiteindelijk kwam Ndayishimiye aan 38 wedstrijden voor Genk. Daarin was hij goed voor acht assists. Bij Genk heeft hij nog een contract tot medio 2025.