'Overmars en Van Bommel hebben beslist: Lamkel Zé moet vertrekken bij Antwerp'

'Overmars en Van Bommel hebben beslist: Lamkel Zé moet vertrekken bij Antwerp'

25-06-2022 14:34 Laatste update: 14:19
5

Het krediet van Didier Lamkel Zé lijkt nu echt op te zijn bij Antwerp. De club wil hem deze zomermercato laten vertrekken en ze hopen er sterk op dat ze nog een flinke som voor de aanvaller zullen krijgen. Dat meldt Het Nieuwsblad

Marc Overmars en Mark van Bommel hebben een agendapunt gewijd aan hun enfant terrible. Lamkel Zé moet nu echt vertrekken, dat is hoogstwaarschijnlijk de conclusie geweest van het gesprek. De aanvaller heeft nog een jaar contract op de Bosuil en Overmars hoopt hem te kunnen verkopen. Lamkel Zé traint momenteel mee met de beloften van The Great Old.

Afgelopen seizoen speelde hij op uitleenbasis bij DAC en Metz, maar ook daar wist hij het mooie weer niet te maken. Lamkel Zé zelf zit niet te azen op een vertrek. Na het WK in de winter loopt zijn contract af en dan kan hij zonder transfersom ergens anders tekenen. De aanvaller heeft zich deze week wel netjes gemeld voor de medische en fysieke tests. Sterke resultaten haalde hij echter niet. Antwerp spreekt over een grote achterstand op zijn ploegmakkers.