'Spurs geen optie meer, Eriksen heeft twee aantrekkelijke aanbiedingen'

'Spurs geen optie meer, Eriksen heeft twee aantrekkelijke aanbiedingen'

24-06-2022 13:29 Laatste update: 13:29
2

Manchester United en Brentford dingen naar de handtekening van Christian Eriksen, die 'aantrekkelijke voorstellen' van de twee clubs in beraad heeft. Tottenham Hotspur lijkt niet langer in de race, melden Sky Sports en Fabrizio Romano.

Eriksen heeft een aflopend contract bij Brentford, waar hij het uitstekend naar zijn zin heeft. De dertigjarige spelmaker voelt zich goed in Londen en bij The Bees werkt hij samen met meerdere landgenoten, waaronder manager Thomas Frank. Daarentegen is de aanbieding van Manchester United lucratiever. Ook heeft hij met de ploeg van manager Erik ten Hag meer kans om zich te plaatsen voor de Champions League. Verhuizen naar Manchester spreekt de familie dan weer minder aan.

Brentford en Manchester United wachten nu op het besluit van Eriksen, weten Sky Sports en Romano. De clubs ondervinden geen concurrentie meer van Tottenham, dat weliswaar met de zaakwaarnemer van de ex-Ajacied sprak, maar uiteindelijk geen werk maakte van een terugkeer. Manager Antonio Conte ziet niet echt plek voor Eriksen in zijn systeem.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie