UPDATE: 'Antwerp troeft Celtic en Düsseldorf af in strijd om Scott, gesprek loopt'

UPDATE: 'Antwerp troeft Celtic en Düsseldorf af in strijd om Scott, gesprek loopt'

24-06-2022 12:00 Laatste update: 25-06-2022 09:13
29

Haalt Antwerp een speler van Bayern München binnen? Die kans bestaat, want Christopher Scott zou op weg zijn. Scott heeft nog een contract voor één jaar bij Bayern.

Scott geldt als een 'juweel' bij Bayern, maar speelde nog maar 32 minuten mee in de Bundesliga. De jongeling doet het wel goed bij de B-ploeg van Bayern München, die uitkomt in de Regionalliga. Hij speelde daar 24 keer mee en maakte zeven doelpunten.

Scott speelt bij voorkeur als aanvallende middenvelder. Hij zou een verlenging kunnen tekenen bij Bayern, maar verkiest een avontuur bij Antwerp. Met Mark van Bommel heeft Antwerp dit seizoen dan ook een ex-speler van Bayern als coach.

Update 25/6: Volgens Het Laatste Nieuws zijn de onderhandelingen tussen Antwerp en Bayern volop aan de gang, net als de gesprekken met Scott zelf. Die heeft de voorbije maanden ook interesse gehad vanuit Celtic FC en Fortuna Düsseldorf, maar verkiest een overstap naar de Bosuil. In Duitsland is men alvast lyrisch over hem. Hij wordt er omschreven als 'de nieuwe Kai Havertz', vanwege zijn diepgang en voorwaartse drang.