UPDATE: 'Gratis' optie voor Antwerp en Anderlecht? Maja is transfervrij

UPDATE: 'Gratis' optie voor Antwerp en Anderlecht? Maja is transfervrij

23-06-2022 21:22 Laatste update: 03-07-2023 14:20
21

Josh Maja kan binnenkort weleens richting België gaan verhuizen. De spits van Girondins Bordeaux zoekt een nieuwe club. Daar willen RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC van profiteren.

Bij het Nigeriaanse AllNigeriaSoccer weet men namelijk dat beide Belgische topclubs, samen met Cardiff City, het vizier hebben gericht op Maja. Die staat momenteel onder contract bij Bordeaux, maar mag/moet door de financiële problemen van de Franse club vertrekken.

Ook Stoke City, waar hij het voorbije seizoen op uitleenbasis voor uitkwam, toont interesse om hem definitief in huis te halen. Voor die club kwam hij het voorbije halve seizoen zeventien keer in actie, waarin hij goed was voor twee doelpunten en drie assists.

Bij Bordeaux, dat hem in 2019 voor anderhalf miljoen euro overnam van AFC Sunderland, wist hij nooit te overtuigen. Hij speelde 51 keer voor de Franse club en was daarin goed voor twaalf doelpunten en drie assists.

Update: Indien RSC Anderlecht of Royal Antwerp FC nog interesse tonen voor Maja is er goed nieuws. De speler is vanaf nu transfervrij. De aanvaller verlengde zijn aflopende contract bij Bordeaux niet.