'Geen Cullen, wel middenvelder van Charleroi voor Kompany bij Burnley'

'Geen Cullen, wel middenvelder van Charleroi voor Kompany bij Burnley'

24-06-2022 21:22
1

Vincent Kompany is met Burnley FC bezig aan de voorbereidingen op volgend seizoen en is op zoek naar versterkingen. Zijn club werd de voorbije weken al meermaals gelinkt aan spelers uit ons land en daar komt nu ook de naam van Adem Zorgane bij.

Bij Burnley is Kompany op zoek naar een nieuwe middenvelder en werd de Engelse club al gelinkt aan Majeed Ashimeru en Josh Cullen van RSC Anderlecht. Zij lijken echter niet naar Burnley te trekken, waardoor Kompany op zoek moest naar een nieuwe pion. Die hoopt hij met Zorgane gevonden te hebben.

Volgens MSV Foot staat de Algerijnse middenvelder hoog op het verlanglijstje van Burnley. Zorgane werd afgelopen zomer door Charleroi voor zo'n twee miljoen euro naar België gehaald en wist meteen te overtuigen. In zijn eerste seizoen was hij goed voor drie doelpunten en zes assists in 36 partijen.

Dat kan Zorgane nu beloond zien worden met een transfer. Eerder werd hij al gelinkt aan enkele Franse clubs, maar nu is ook Engeland een potentiële bestemming voor de international.