'Niet RSC Anderlecht, wel Charleroi haalt Juventus-spits Vrioni'

'Niet RSC Anderlecht, wel Charleroi haalt Juventus-spits Vrioni'

23 juni - 20:32 Laatste update: 20:56
6

Giacomo Vrioni staat op het punt om richting België te verhuizen. De 23-jarige Albanees kan vertrekken bij Juventus en werd al gelinkt aan RSC Anderlecht. Zijn bestemming wordt echter Sporting Charleroi.

De Italiaanse journalist Mirko Di Natale kondigde op Twitter aan dat Vrioni op interesse uit België, Frankrijk, Nederland en Turkije kon rekenen. Dat werd ook bevestigd door zijn landgenoot Nicolò Schira, die meteen aangaf dat Charleroi de bestemming wordt.

Vrioni is een 23-jarige spits die vorig seizoen op uitleenbasis uitkwam voor WSG Tirol. In Oostenrijk was hij één van de grote uitblinkers met 21 doelpunten en vijf assists in dertig partijen. Het leverde hem de interesse van RSC Anderlecht op, maar de Brusselaars halen de spits niet in huis.

De nieuwe bestemming wordt Charleroi, waar Vrioni het vertrek van Vakoun Bayo zal moeten opvangen. Bij Anderlecht heeft men met Nilson Angulo en Benito Raman al twee spitsen in huis, terwijl ook Sebastiano Esposito wordt genoemd als potentiële versterking.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie