Gigantische misser Emond, maar Standard gaat in tweede helft voorbij amateurploeg

23-06-2022 20:00
2

Standard nam het donderdag in een oefenpartij op tegen de amateurploeg CSE Manage. De Rouches kenden geen makkelijke partij en stonden na 45 minuten voetballen op een 1-1 gelijke stand. Uiteindelijk wist het toch nog met 1-4 te winnen.

In de eerste helft kregen onder andere Nicolas Raskin en Sieben Dewaele een basisplek, maar was het al snel op achtervolgen aangewezen. Na twee minuten voetballen kwam Manage op voorsprong via Scohy.

De Rouches kregen daarop flink wat kansen en wisten ook al snel voor de gelijkmaker te zorgen. Het was Renaud Emond die op aangeven van Boljevic er weer 1-1 van maakte. Daarop wisten de Rouches kans na kans te creëren, maar werden die keer op keer verkwanseld.

Nieuwe namen in de tweede helft, die wel voor het verschil konden zorgen. Op het uur bracht jonkie Vankerkhoven de Rouches op voorsprong. Even later werd het via Dragus ook nog 1-3. In het slot werd het uiteindelijk nog 1-4 na een treffer van El Fanis.

Eerste helft: Henkinet, Dewaele, Ngoy, Dussenne, Calut, Van Damme, Raskin, Balikwisha, Boljevic, Cafaro & Emond
Tweede helft: Henkinet, Mawette, Nekadio, Sissako, Pavlovic, Vankerkhoven, Behti, El Fanis, Kuavita, Dragus, Avenatti