OFFICIEEL: Cercle Brugge is er uit met Italianen en kondigt transfernieuws aan

OFFICIEEL: Cercle Brugge is er uit met Italianen en kondigt transfernieuws aan

23 juni - 18:41
1

Senna Miangue zal ook de komende jaren nog kunnen rondlopen op de Belgische velden. Cercle Brugge kondigde immers aan dat het de verdediger definitief heeft overgenomen van Cagliari Calcio.

In de zomer van 2021 haalde Cercle Brugge Miangue op huurbasis terug naar ons land. Nu tekende de verdediger een contract tot 2025 in het Jan Breydelstadion. 'Zowel Cercle als Senna hadden dan ook de intentie om met elkaar verder te gaan, maar negotiaties met Cagliari zorgden voor vertraging. Vandaag vonden beide teams uiteindelijk een akkoord en plaatste Senna z’n handtekening onder een contract tot juni 2025 bij Cercle', laat de Verenging weten.

Het voormalige jeugdproduct van Beerschot heeft in ons land ook verleden bij Standard. Hij is blij dat hij nu duidelijkheid heeft over zijn toekomst. "Dit zijn de momenten waar je zo hard voor werkt, echt waar. Ik ben super gelukkig en blij. Ik heb er hard voor gewerkt en heb nu een beloning gekregen, maar nu moet ik nog harder werken. Da's echt mijn mindset voor de komende 3 jaar."

Voor Cercle Brugge was het donderdag een heugelijke dag. De ploeg stelde een nieuw logo voor. Al vond niet iedereen dat zo geslaagd. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie