Sky Sports-analist: “Kompany zal een hoop te bewijzen hebben bij Burnley”

Sky Sports-analist: “Kompany zal een hoop te bewijzen hebben bij Burnley”

23 juni - 19:20
0

Vincent Kompany komt bij Burnley als een grote held binnen. De supporters lijken alvast enthousiast over de komst van de voormalige aanvoerder van Manchester City. Sportzender Sky Sports wijst erop dat Kompany een hoop te bewijzen heeft. 

De jonge coach begint aan een heus avontuur in The Championship. Een competitie waar sommige trainers hun tanden op stuk bijten. Het is dan ook een competitie met enorm veel kwaliteiten. Sky Sports-pundit Lee Hendrie heeft beweerd dat de nieuwe Burnley-manager dit seizoen een groot punt te bewijzen zal hebben.

Kompany werd aangekondigd als de vervanger van Sean Dyche, die in april van dit jaar werd ontslagen. Een ervaren trainer vertrekt, een jonge coach neemt het roer over. Hendrie gelooft dat Kompany zijn handen vol zal hebben aan de Clarets, gezien de grote schoenen die hij zal moeten vullen met het vertrek van Dyche.

“Het is een nieuw tijdperk en ik denk dat de fans van Burnley zeker enthousiast zullen zijn over het feit dat ze Kompany hebben kunnen aanstellen, maar hij heeft een hoop te bewijzen,” klinkt het bij de pundit van Sky Sports. "Nu gaat het erom de juiste spelers binnen te halen en goed te rekruteren." Hendrie voorspelde verder dat Burnley bij de beste zes zal horen en zal strijden met hun mede-degradanten om promotie naar de Premier League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie