HLN: 'Kans is klein dat Carroll straks een speler van Club Brugge wordt'

HLN: 'Kans is klein dat Carroll straks een speler van Club Brugge wordt'

23 juni - 16:16 Laatste update: 19:05
42

Een verrassende transfer is op komst. Volgens Het Nieuwsblad zal Club Brugge testen afleggen bij 33-jarige aanvaller Andy Carroll (ex-Liverpool).

De voormalige Engelse international zal volledig worden doorgelicht bij Blauw-Zwart. Fysiek, technisch, medisch maar ook mentaal. Club Brugge ziet de transfervrije aanvaller als een buitenkans en ziet hem mogelijk als een aanwinst.

Carroll maakte furore bij Newcastle United en werd begin 2011 zelfs de duurste speler in de geschiedenis van Liverpool, dat hem voor veertig miljoen euro binnenhaalde. Op Anfield slaagde hij echter niet en via West Ham United, oude liefde Newcastle en Reading kwam hij bij WBA terecht.

Bij West Brom speelde Carroll afgelopen seizoen 22 wedstrijden waarin hij vijf keer kon scoren. Naast Carroll heeft Club Brugge ook Benik Afobe op het lijstje staan. Volgens Engelse media is die transfer al bijna in kannen en kruiken.

Update: Het Laatste Nieuws gaat dieper in op een mogelijke transfer van Carroll. De aanvaller legt momenteel fysieke testen af en krijgt daarna waarschijnlijk de vraag om een proefperiode bij Blauw-Zwart te ondergaan. Een stuntdeal lijkt evenwel niet meteen aan de orde. 'Volgens onze informatie is de kans miniem dat het straks tot een proefperiode, laat staan een verbintenis komt', klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie