Trebel krijgt nieuwe kans bij Anderlecht: Hij zal spelen in de voorbereiding

Trebel krijgt nieuwe kans bij Anderlecht: "Hij zal spelen in de voorbereiding"

23-06-2022 14:40
11

Ligt de toekomst van Adrien Trebel dan toch bij RSC Anderlecht. De middenvelder is na zijn uitleenbeurt in Zwitserland terug bij de Brusselaars en lijkt te mogen hopen op een nieuwe kans.

Eerder raakte al bekend dat Trebel onder Mazzu mag hopen op een nieuwe kans. Op zijn persconferentie sluit Mazzu ook niet uit dat Trebel dit seizoen nog in actie komt voor de Brusselaars. "Trebel is terug en gaat met ons beginnen trainen", citeert Het Laatste Nieuws de trainer.

En Mazzu zal ook gebruik maken van Trebel. Toch zeker de eerste weken. "Hij zal ook matchen spelen in de voorbereiding en dan zien we wel", bevestigt Mazzu, die ook andere jongens kansen zal geven. "Hetzelfde geldt voor andere huurspelers die terugkeren. Ze zullen met ons trainen en krijgen ook de kans om ons te overtuigen."

Trebel werd het afgelopen halve seizoen uitgeleend aan de Zwitserse degradant Lausanne-Sport, waar hij ook een basispion was. Hij kwam vijftien keer uit voor de club en was daarin goed voor één doelpunt en twee assists.