De mentaliteit is totaal anders dan bij Standard, veel realistischer

"De mentaliteit is totaal anders dan bij Standard, veel realistischer"

23 June - 13:36 Laatste update: 13:45
2

Patrick Asselman vervoegt Mbaye Leye bij Zulte Waregem, waar hij als assistent zal werken. Vorig seizoen zat Asselman nog bij Standard. Hij moet zich nu aanpassen aan zijn nieuwe omgeving. 

"Mijn eerste indrukken van de club waren uiterst positief", benadrukt Asselman bij Het Laatste Nieuws. "Maar dat is logisch, zeker, als je aan zo’n nieuwe uitdaging begint. De mentaliteit is hier in elk geval totaal anders dan in Luik, men is veel realistischer, down to earth. Met in alle geledingen van de club harde werkers."

Asselman wil deel uitmaken van het vernieuwde Essevee. "Hier waait een nieuwe wind, heb ik begrepen. Kijk, het bestuur heeft beslist om de spelerskern grondig te vernieuwen, om op een nieuwe basis te beginnen. Dan is het niet slecht als je dat ook naar de staf doortrekt. Wat me meteen beviel, was de uitstekende samenwerking met de scoutingscel. Dat was bij Standard wel even anders."

Asselman werkte verder ook nog als jeugdcoach van Anderlecht en was ook T1 bij kleinere clubs als Racing Mechelen, FC Dender en Doornik. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie