UPDATE: Lukaku landt in Milaan, ontvangst hartelijker dan verwacht

UPDATE: Lukaku landt in Milaan, ontvangst hartelijker dan verwacht

28 June - 18:01 Laatste update: 18:03
10

Romelu Lukaku keert terug naar Inter, maar niet iedereen zit om hem te wachten. De harde kern liet al weten dat ze het 'verraad' van Lukaku niet zijn vergeten. Een logische reactie, vertelt Andrea Ramazzoti van Corriere dello Sport. 

De Italiaanse journalist kan de fans van Inter begrijpen. "Het is een logische reactie van de Inter-fans", aldus Ramazzoti bij Het Laatste Nieuws. "Lukaku heeft in zijn periode bij Inter vaak genoeg gezegd dat Inter zijn club was en Milaan zijn thuis. Als je dan na het behalen van de titel in de zomer roept dat je toch wil vertrekken naar Chelsea, dan het is het normaal dat de fans hem dat kwalijk nemen."

De ontvangst zal dus niet zo hartelijk zijn. "Toen hij in 2019 overkwam van Manchester United landde hij om drie uur 's nachts op de luchthaven van Milaan, daar werd hij opgewacht door 500 fans. Dat zal nu niet het geval zijn, de Curva Nord heeft opgeroepen om hem niet te verwelkomen. Het woord is nu aan hem, hij kan de harten alleen maar veroveren met prestaties op het veld."

Lukaku had nochtans een groot aandeel in de landstitel van 2021. Hij scoorde toen maar liefst 24 competitiegoals voor Inter. 

Update: Lukaku is op dinsdag in Milaan geland. Op de video valt te zien hoe hij door de fans ontvangen werd. De supporters scandeerden zijn naam en waren zichtbaar tevreden met de terugkeer van hun spits. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie